rancang keluarga

Haiii koranggg..saya nak tanya pendapat lah ..perancang keluarga yg mane bagus yer? Hri tu sy g klnik cek up baby sebulan than nurse tye nak rancang kluarga mcm mne,sy jwb nk try pill dlu..than esok bermula lah sy start mkn pill perancang tu..tapiiiii sy risau,risau kalau sy mkn pill perancang tu badan jadi naikkk..So ape pendapat korang,sy nak try jugak mkn pill tu dlu dlm masa sebulan ni atau mcm mne yer??? Bantu saya korang

1 Trả lời

mkn je sis . bdn naik sbb selera bertambah . sis kene kawal jela

5y trước

hehe sama²