Pill perancang

Hi mommies.. Ada mommies yg mkn pill perancang? Sy cadang nk tukar..dri depo ke pill..boleh suggest pd sy yg tak gangu period kita & menyusu bdan.. #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

2 Các câu trả lời

x silap yg okay pil yasmin je x kacau susu. tp sume perancang mmg akan kacau period sbb ade hormon kan. klau xnk yg ade hormon iucd je. iucd x kacau susu n berat. period je kacau mgkin brpnjgn. tp lain bdn lain effect perancang. so mmg kena try n error

Kawan saya kerja farmasi dia cakap boleh amik noriday. Yasmin tak boleh sebab nanti dia stopkan pengeluaran susu. Boleh tanya pharmacist. Dia orang lagi tahu 👍🏻