Makan durian ketika hamil

Haii . sya pregnant 4bln. Bleh tak kalau nk mkn durian? #firstbaby #firstmom

20 Các câu trả lời

Saya baru baru ni makan pulut durian , esok tu baby tak gerak mcm selalu . Dia gerak lambat hahahaa tacod i 😂

saya makan je.. sebab xley tahan tgok durian 😂 lepas makan, terus minum air masak banyak2

bole, tapi sikit mcm seulas dua ke. tuk hilang rasa mgidam, kalau sakit perut jgn makan da.

boleh.. tp jgn tahap telan sampai sebijik durian.. minum air msk bnyk selpas mkn

Sy dah nk masuk 38wks. Br mkn td. Lebih 3 ulas gak. Harap2 tak ada apa2.

bole makan tpi jumlah yg sikit je skdar merasa. jgn lebih2

Makan seulas dua bg pelepas rasa takpa kot insyaallah

bole tp sikit je..pastu minum air suam yaa

makan la seulas dua

makan sikit je