Over weakness

Haii semua mommy and bakal mommy, sy baru nak masuk 2 bulan pregnant. tp anak kedua ni sy over weakness laa, sampai nak buat apa pon x larat. perut tak besar lagi, malu jugak sy asyik baring je. sy try nak bangun dan buat macam2, tapi cepat nak pitam rasa. sy belum consume apa apa supplements, cuma folic acid je. ada ke mommy mcm sy jugak? kenapa ya agak2nya?

1 Trả lời

Sy pon alami yg sama semasa mengandungkan anak kedua sy.. heamoglobin (hb) rendah biasalah time pregnant anak bnyk ambil zat ibu..nurse kk bg ubat iron tp mkn je muntah. Jadi sy bnyk kan makan makanan yg mempunyai zat besi yg tinggi. Cth Jambu batu, kerang,seafood,daging,kurma. Semoga tips ni membantu!

5y trước

ohh. i see. tQ jugakk sbb bg tips sis ❤️