bdn selalu penat. nak bangun pi makan pun x larat.

ada x sini masa pregnant selalu rasa x larat , bdn selalu letih je. nak buat itu ini selalu mcm X mood. kdg2 husband ajak kluar , nak mekap sikit pun x larat,🥺 dulu rutin harian teratur je, skrg nak buat itu ini langsung xda mood. sy bukan malas , tp xtau kenapa waktu pregnant jd mcm ni. ada x yang mcm sy? 😔

1 Trả lời

Biasa tu sayang. Saya pun macam tu jugak🤣. Tapi masuk 18-19 minggu tetiba jadi rajin nak keluar, kalau boleh taknak duk umah🤣 cuma nak bersiap je malas