Nadi laju

Haii.. Saya skrg pregnant ank pertama 26w.. Bulan ni hb detect 10.6.. selalunya ok je, 11 ke atas.. Pastu nadi pula selalu gerak laju jee, 100+ ke atas, paling min pon 99, pastu mesti naik 100+ balik.. Kenapa yer? Adakah ada kaitan dgn hb sy yg low tu? Ada sesiapa yg pengalaman mcm sy x? Bila nadi laju, sy pon rasa mudah semput..

2 Các câu trả lời

100++ tu berapa bacaan sis? Sy 111 . X normal eh bacaan nadi cmtu. Patut la nurse tanya sy nervous ke

5y trước

Ouhh yeke. Hmm..harap2 sy punya bacaan tinggi pulse rate ni xde kaitan dgn thyroid la. Hb sy pun rendah sis. 9.4 je. Hopefully next check up kt kk okay la. Dh cuba minum just delima dgn consume zincofer ni😅

Doktor cakap apa sis?

5y trước

Doc bagi appoiment buat echo.. sbb buat ecg pun bacaan dalam 100 lebih juga..