Gastrik ketika hamil

Hi, ada sesiapa tak pernah mengalami rasa mual Dan gastrik bila minum ubat obimin untuk naikkan hb..sy bila minum gastrik pastu Nadi laju sampai 100 x ble tdo pening risau pulak..

2 Các câu trả lời

sama laa kita Sya pon awal ii tu nurse kk bgi obimin mmng jadi gastrik dan perut asyik berangin jaa.. phtu tukar zincofer asyik muntah ii... selepas mkn ubat kena tnggu 2jam plk ka nk mkn atau bole ja trus mkn selepas mkn ubat

6mo trước

betul pernah makan sebelum makan.. lepas tu keluar keje naik motor, bergoyang² naik motor tu terus rasa nak muntah.. last muntah keluar sisa zincofer tu.. 😅

Sy pun perut berangin pakej dgn gerd bila makan obimin. Sy try iberet folic alhamdulillah boleh. Makan 2jam selepas makan n sy ambil sblm tdo.