Folic Asid

Haii, saya pergi scan terlalu awal masa 4minggu. Jadi doc tak suggest bukak buku pink dulu. Doc bagi folic asid dan suruh dtg scan lagi 3 minggu which is hujung bulan ni lepas tu baru pergi bukak buku pink dekat kk. Cumanya, folic asid saya tak cukup sampai hujung bulan ni. Saya perlu pergi farmasi beli ke atau pergi semula klinik utk beli yg sama atau perlu sy ke kk terus bukak buku pink utk mintak folic asid? Tolong mommies sekalian.#seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

boleh beli sndri dkt farmasi. cari yg lebih kurang sama mcm yg awk mkn tu. selalunya dlm rm1 lbh je sepapan

boleh pergi farmasi.. folic acid blh mkn smpai 12w