SCAN TAK CLEAR

SAYA HARINI 8minggu 3 HARI PERGI BUKAK BUKU PINK KT KK.DOC SCAN CAKAP NAMPAK KANTUNG JE TAKNAMPAK CLEAR ANGGARAN 5weeks SURUH REPEAT SCAN.SAYA BARU JE SCAN SWASTA MASA 8WEEKS DOC TUNJUK NAMPAK BABY AND HEARBEAT.KE KK PUNYA MESIN PRBLEM?RISAU #2ndpregnancy

2 Các câu trả lời

kk punya scan tu memang tak clear sebab mesin lama mostly. saya kalau apa apa saya scan kat luar kk

2y trước

sy scan swasta utk confirmed pregncy tp bila p kk doc scan lg tp dia ckp xclear kna repeat nt 2 weeks

ada bawak tak gambar scan dari swasta tu? tunjuk kt kk.. mesin kk org kata mmg kurang jelas

2y trước

itu yg hairan sbb sy bawak scan swasta tu mmg jelas nampak kantung n baby .pelik kenapa doc xrefer yg tu .Huhu konfius