Normal or tidak ya?

Haii saya ingin bertanya normal kah kalau period keluar banyak hari pertama,kedua ..tapi hari ketiga darah period nya berkurang..keluar sedikit sangat..Ada sesiapa yang macam saya ke?boleh sarankan tak ubat atau ape2 saya perlu lakukan?adakah sebab ni sy sukar hamil?terima kasih

2 Các câu trả lời

Sy pun mcm tu. kdg tu hari ke 3 dah kurg sgt.. hari ke 5 tido pn x pkai pad dah. Tp mmg akn hbis smpai 7. Cume sikit. Sy pregnnt dh. Alhamdulillah. Rasanya x de masalah sis..

4y trước

Mcm kakak sy. 6 thun. 5 kli ggur, 1 bby menggal dlm perut 8 bln. InshaAllah nnt ada rezeki Allah bg tepat pd waktunya.. stay positif ya.💖

klu sya normal hari pertama kedua ketiga mmg kluar banyak lepas tu sikit2 je