keluar darah minggu keenam

saya pregnant kali ketiga dan sudah minggu keenam..tiba2 hari ni ada sedikit kluar darah seperti permulaan hari pertama period saya..adakah itu petanda saya bakal keguguran or ia adalah implementation bleeding?

9 Các câu trả lời

Siskbe bedrest.. x leh kerap bgerak n bjalan.. u hv to rest dan baring jer... Sy pbh kguguran 2 kali.. so kali ke 3 sy byk baring n kurangkan bjalan.. sy stop bleeding minggu ke 10

Saya anak ke3 pun sama kluar darah lepas bersama suami tp sikit je, dalam 5 weeks mcm tu..pegi kecemasan Alhamdulillah xde masalah,skrg pun dah 26 weeks..

Bru nk letk mng cmtu sy pn kerap Jgk bleeding smpai ke 17 mnggu chek xde buka jln scan jntung bby ada alhamdulillah smua ok.. fkir yg baik2 je sis..

Saya pon mengandung anak ke 3..kandungan minggu ke 5..28.6 baru² ni check double line..pagi tadi ada 'bersama ' suami ada keluar pendarahan

4y trước

Stop dulu smentara bsama suami..

kalo bleeding xberterusan itu mungkin implementation bleeding jer..kalo bterusan hari2 kena p cek doktor mnta kepastian..

apa2 bleeding refer doktor terus..kt sini just bleh kongsi pengalaman je..

Bawah perut sis ada sakit x?? Kalau sis takut, pegi jumpa doc...

Pergi hospital check.

Refer Dr sis