Baby saya 17 hari mnyusu badan.

Haii mumyy" nak tnya kenapa ya payudarah saya ada ketulan" dn keras" baby sya mnyusu bdn. Knpaa yaa ibu" sya risauu je klau kanser ke atau apa sya tak minta jdi mcm tu sya cuma nak mnta pendapat ibu" kat sni ja. Ataupn sbb air susu mngental ?. Klau sya tekan" ketulan" tu taklah sakit sngt die sakit mcm biasa" je. Kenapaa ya ? Ibu" ada tak mngalami mcm sya ?

1 Trả lời

tu ketulan susu. boleh jadi nak bengkak susu. kena bagi susu df sampai ketulan tu hilang atau boleh marmet atau pump.

1y trước

ouhh bh" ok sis tq