Baby kick first time

Haii moms .. nak tanye macam mane nak tau baby kick sebab kite perut tebal . Tak tau dah ade rase ke belom

4 Các câu trả lời

Saya pon obese... Scan dokter kata perut tebal, masa 5 bulan geli2, jentik2.... Ada yg bergerak... 6 bln lagi kuat... 7 bln dari luar nampak sikit2...

xde masalah pun klu perut tebal. sy obese pun boleh rasa. tmbh2 bila minum air sejuk. mmg ada rasa lain dkt kwsn rahim tu. mcm kena jentik gitu.

3t trước

klu bdn berisi ni kena tenang2. baru blh rasa. klu tgh sibuk buat keje mmg tak rasa.

sis nnt rse mcm berombak je area perut tu. klo sis baring lg rase tendang halus baby.

Rasa macam blurp2 je perut.