Menghitung hari

Haii mommy semua.. Lagi dua hari tarikh due saya.. Tapi saya belum ada tanda tanda lagi.. Ade tak cara cara bagi cepat besalin.. Terima kasih 😊

1 Trả lời

Terlalu byk petua2 utk cepat bersalin. Bykkan jalan itik, byk turun naik tangga, sering bersama suami, dll hampir semua dah sy try tapi satu pun x jadi. Last2 sy Czer juga 😅. Rasanya ikut kesesuaian badan. Jangan lupa bykkan berdoa, solat hajat minta dipermudahkan bersalin dan juga solat taubat. Sebelum masuk LR tu minta maaf sesiap dgn family dan kwn2 sekali minta doakan semoga dipermudahkan urusan bersalin.