39minggu first mom

Kat sini ada tak mommy mommy yang ada tips untuk cepat bersalin. Dah macam macam cara ni cuba tapi tetap takde tanda tanda 🫠 #firstmom #bantusharing

11 Các câu trả lời

bancuhh milo dgn planta 2 sudu insyallah . kami dulu mcmtu jugakk buka 2 cm taksakit. melarat kat seminggu lebih kawan wad suruh try minum kami minum berkali terus rasa sakitt . bukaan pon laju

8mo trước

Dah try sis , tapi masih belum ada rasa contraction jugak . Sakit pinggang pun tak rasa

Pengalaman sy anak sulung,tak ada apa2 tanda,cuma gerak hati yakin macam nak bersalin. Pergi emergency doc cek dah bukak 3cm terus tahan ward masuk labour room bersalin..😅☺️

sy 38 mggu 5 hari....due date 5/11...maseh blom ad tnde2 lg ni...mcm2 da buat...semoga dipermudahkan sgle urusan kte semua ☺️

Sama la belum ada tanda lagi. 30/10 ni kena masuk wad & induce kalau tak buka jalan lagi sebab air ketuban banyak.

sama kita 39w masih blom ada tanda...semoga dipermudahkan urusan kita semua yg nak bersalin nie😊

same here🙋🏻‍♀️ hari ni 38w5d masih belum ada tanda..otak da mcm2 overthinking ni😂

sy 38w5d pon xde tanda lagi. minggu dpn kne serah diri da 🥲 Macam2 da buat, tetap xde tanda..

8mo trước

gdm on dc

sama laa..sya punn 39 w hrii neii..blum ad tnda2x jugaa..risau plx overdue..tkut msuk ubat..

8mo trước

oueh..sama laa..sya anak no4..hehehe

ada sis..czer...... amik date cantik...czer

Semoga dipermudahkan…