38 minggu 1 hari masih belum ada tanda

Siapa sini sama macam sy, due dah dekat tapi belum ada tanda. Boleh share tak tips cara cepat untuk bersalin. Sebab dah tak larat nak berjalan perut besar.

4 Các câu trả lời

Saya pun sama macam awak. Saya banyakkan berjalan, buat squat, jalan itik. Pastu tiba tiba saya contraction yang kerap. Terus pergi hospital. Tapi takde bukaan lagi. Pastu nurse suruh buat exercise dekat atas gymball tu cepatkan bukaan. Cause if mengikut contraction masa tu, check CTG memang makin kerap. Selepas beberapa jam buat exercise, tiba bukaan dah 5cm dah. So boleh cuba exercise tu cepatkan bukaan 😬

2mo trước

Sama sama. Semoga dipermudahkan urusan 💓

sy pun dh 38 minggu masih belum ada tanda. cuma kaki dan tgn je bengkak😅

Saya due 8/7 pun sama tkde tanda hm mengeras2 gitu je

kerap bersama dengan suami . minta suami buang dalam .

3mo trước

dah cuba buat jalan itik atau duduk bercangkung tak ?