Klinik gov VS klinik private

Haii mommies...saya nak tanya soalan sebab anak petama jadi belom ada pengalaman.. awl kehamilan husben suruh cek klinik private ja...sebab sikit orang laju dan mudah, . Tapi saya agak resah sekarang kandungan dah 4bulan, saya masih cek dekat klinik private dan belom daftar klinik gov, tidak jadi masalah ke masa nak labor nanti?? Takut pula hospital gov taknak terima sebab tak buat cek kandungan dengan dorg.. Apa pendapat mommies yang ada pengalaman??boleh share sikit🥺#bantusharing #1stimemom

1 Trả lời

better mommies buka juga buku di klinik kesihatan. At least anything happen ada rekod bila bersalin di hospital goverment. So far now klinik KK dah better dari segi layanan nurse dan doktor. Saya dulu anak no 1 &2 mmg g private, last baby saya n husben decide g klinik KK n bersalin hospital kerajaan. Alhamdulilah layanan mmg baik sgt.

3y trước

hehe.. blh call n minta advise