Pampers

Haii mommies . Saya nak tanya anak2 mommies semua tukar pampers dari size s ke m masa umur berapa ? Ya saya tahu size pampers mengikut berat baby . Tapi saya cuma nak ambil pengalaman mommies utk saya buat stock pampers. Thankyou yg menjawab .

13 Các câu trả lời

Sy agak2 je, sebab bukan semua jenama sama..nak senang kira just ikut berat baby..kalau rasa baby chubby beli je la yg besar sikit..sebab tu la sy tak beli bnyk2😉

Klau agak2 dh ketat bleh tukar dh... Klau nmpak anak pkai cm nk ketat, beli sikit2 je pampers... Kang beli byk tapi x muat bazir je

Ikut saiz baby sis. Macam anak sulung saya lahir je 4.41kg. hujung2 pantang dah kena tukar Pampers saiz M.

3 bulan dh tukar m. masa baru lahir pakai newborn lepas dh habis satu pack tu pakai s sampai 3 bln.

anak saya 1 week je pakai newborn lepas tu tukar ke s tp 3 bln je pakai terus lompat ke M

bby sy 3 bulan dh tkr pampers saiz M..skrg nii 8 bulan pkai saiz XL dh

Newborn dalam pantang je, habis pantang lompat M terus 😅

Bby sye 6 bulan bru tkar ke M.. Smpai skrg 11 bulan still M..

Bby saya 5 ke 6 bulan tukar m sampai setahun pun masih m

Baby saya start 4bulan dh tukar saiz m..