Pampers Newborn

Hi mommies. Nak tnya pampers utk Newborn kena ready berapa packs yaa ? Bila nak tukar pergi size S? Atau kena ready beli dua size tu sekali😅#newmom #firstmom

4 Các câu trả lời

Sis berapa week & dah scan baby latest? Kena estimate dari situ agak2 baby lahir brp kg. Saya last scan sebelum bersalin baby berat 2.7kg so saya beli pampers NB 2pax je yg 68pcs/pax. Bila bersalin baby ngam 3kg. Then baby timbang sebulan nanti tgk juga berat dia berapa so baru beli lagi. Anak saya 2 bulan dah guna size S, 4 bulan dah M cos berat 7kg dah. Sis jgn lupa mohon sample pampers mcm saya banyak gila dpt sample saya apply size S utk tgk anak serasi yg mana. Boleh google brand pampers

2mo trước

skrg 28 weeks sis. aa okay2 thank you sis

depends on berat baby. masa 35-37w pantau dah berat baby. macam anak saya lahir 2.4kg. jadi dia pakai size newborn sampai 2 bulan. 3 bulan baru pakai size S. kawan saya pula ada kata baby dia lahir 3kg lebih. tak sampai sebulan dah tukar size S. nak selamat mmg beli dua size cuma berapa banyak tu depends on berat baby

2mo trước

okay sis. thank you 🥰