haid tidak teratur

Haii ibu2x haid saya selalu dtg lewat bukn macm skrang,tp beberapa bln ini haid sy okey sja masuk 5 bulan bgtu dia selalu dtg 4hb or 7 hb.buln 2 ini sy dtg haid 7/2 last haid 10/2. Buln ini tiba2x sja lewat lagi. Adakah saya preg atau aturan haid sy blik mcm asal lagi.

1 Trả lời

Lebih baik ibu buat selfcheck, means, ibu beli pregnancy kit check sendiri sama ada kita hamil atau tidak, klo keputusan positive, bole pergi hospital mnta check untuk pengesahan, klo negative, tnggu seminggu dua lg samada period dtg tau tidak.. klo period tak dtg, tpi tiada tanda2 mengandung mknanya period sis terskip lg dalam bulan tu.. #sayapunperiodtidakteratur