jantina bayi

Haii ibu" kalau kita nak tahu jantina baby berapa weeks yer. Saya baru 18weeks . Rase" da jelas ke jantina baby ??

19 Các câu trả lời

Better 20 weeks tapi saya scan masa 21 weeks terang2 nampak girl.. tp was2nyaa hahaha. Sbb semua org ingat boy...tak boleh nk bli baju pink dlu. Takut scan lain keluar lain 😅

Biasa dlm 20week baru nampak.. itu pun kalau dia tunjuk haha.. tp detail scan cuma bole buat before 23week..jd stanby je 20week tu check detail scan..

Suda tu sis.sya kndungan 17week da nmpm..tpi tengok dri bayi juga 😅 kalau nk bgi nmpk..d bgi nmpk..sebab kadang2 malu kot

Hi! If u go to private can know the baby gender on 12weeks+,if government should wait until 28 weeks+

Hr tu sy scan 26week 3day jenis bby tunjuk gender dia.... Hahaha.... Alhamdulillah... Bby girl...

Time tu sy try cek gune soda...hahaha xtapi xleh nk caye jugak la...tapi sy cek betul..

4y trước

Soda bikarbonat.. mule2 ambik air kencing yg pagi tu letak dalam soda tadi...tengok la kalu berbuih baby boy, kalu xberbuih baby girl... (syarat ye jangan makan bende2 masam dlm 3 hari baru boleh buat)..tapi jangan la caye sangat..cube main2 je...hehe (kalu xfaham jugak boleh tengok dalam youtube taip test jantina baby dengan soda)

Saya scan 21weeks dah nampak jantina baby girl 😅

Saya scan 2D 21week... Alhamdulillah Doc nmpak jntina.. 🥰

Tadi sy scan 20w pun baby masih sorok lagi 😂

Sy scan 20weeks dah boleh tengok jantina. 😊