Scan jantina baby

Nak tanya kalau 18weeks boleh dah ke csan nak tahu jantina baby kita.... Saya 30.3 nie dah masuk 18weeks ikut kan

8 Các câu trả lời

Saya 17w dh tengok jantina tp sonografer kata paling tepat masa 20w

sye 17 weeks 3 hari dh nmpak . ikut pde bby jugakkk hehehe

2y trước

yeke sis...heheh... seronoknya 🥰🥰 hari tu gi scan baby aktif sangat 🤭sampai doctor lama jugak nak dapat gambar scan tu 😂😂harap2 nanti bila scan jantina dapat tengok🥰🥰

saya tepat 16w scan nampak dah jantina 😊

2y trước

aah sis, sedang elok baby mengangkang nampak terus. tunggu repeat dekat kk next week pulak hehe

sy 16w dah nmpak gender baby

20weeks sis , buat detail scan skli

2y trước

biasa detail scan yg mana satu sis...2D boleh ke

15 week dah nampak sis

xsilap 18-24..

2y trước

nanti masa gi klinik kena cakap nak buat detail scan atau cakap nak scan je😁

boleh