Jantina baby

Scan dekat KK doktor bagitahu tak jantina baby? Selalu weeks ke berapa yer? #firstmom #bantujawab

6 Các câu trả lời

msa 18w appointment kk dorang scan,nmpk jantina..23w sy buat details scan juga jantina sama yg diberitahu kt kk tu, nnti 28w scan kk lg.. misi kt kk xbgthu ke minggu keberapa dorg akn scan? sy tu hri scan buat buku 9w,pastu dia bgthu 18w&28w..

1mo trước

mcm sy ad mslh asma..so kerap skit doc scan bby..24w scan..nti 28w pun akn scan sblm tu dh ada scan 2 kali juga lupa brpa week😅..kdg ad doc sporting akn gtau jntina bby..huhu..aslkn bby sht..syukur..

tak bagitau. kecuali ternampak. sebab Dr kat sana just check baby okay ke tak, ada abnormalities ke tak. yg tak penting mcm jantina diorang tak cek

2mo trước

ok baik.. terima kasih

sy buat 21 week dh nmpk jelas , scan dkt sonobee murah sy buat skli detail scan

2mo trước

Awak buat detail scan sahaja nampak gender baby atau dua pakej detail dan gender?

Kalau ada modal lebih baik scan di private kalau scan di kk x jelas

Scan kk tak jelas. Equipment kelabu asap. Better buat di swasta.

2mo trước

kot la doc ade cakap jantina ke apa.. kami tak mampu nak pi scan dekt swasta.. tak dak la nak tengok details ke apa..