pregnantcy

Haii girls? nak tanya.. Klau kluar darah coklat tu tanda preggy ke.? Sbb sy mmg ada msalah period. Bbulan tak dtg. Tp kali niy dtg just darah coklat. Tade lgsg darah merah. Ada yg prnah alami tak.??

2 Các câu trả lời

Macam sy first baby... 2 hari sebelum tarikh period... Ada spotting coklat2, tp xbnyk..2,3 hari hilang.. Lps tu check upt, double line.. Sis try lew check, mana taw rezeki sis...

Dah try guna pregnancy test ke belum?

5y trước

Belum lagi... Sbb sblum niy pernah try bnyk kali dh. Tapi tade ap²😔kali niy pulak keluar coklat²