ingin tahu

Haii mommys.. Nak tanya.. Sy dh 4bulan tak period. Tp lpas bsama haritu ., 2hari slepas tu tros dtg darah coklat bbelas hari.. Lpas tu bru dtg darah merah.. Adakahh prgnnt erh.??? Tapi tade tanda² pon cme pinggang nmpk kembang... Y lain tade tanda ap lg.. Sbb tak nk check lg.. Ingt hujung bulan bru check. Tp ingin tahu tu sngt² nak tahu. ??pliss. Ad takk yg penahh rse..

1 Trả lời

Kena check sis baru tahu hehe. Tanda mengandung banyak, macam tender breast and ada yg demam. Apa-apa pun kena check dulu, at least upt test kalau taknak jumpa doktor lagi.

5y trước

Ouwhh... Sy demam 1 hari jerr... Sakit pinggang... Sakit blkng