Baju baby

Haii , assalammualaikum . Saya bakal melahir kan ank pertama tahun nie , jdi nak bertanye lah , sbb kurang yakin , slalu nye mummy2 beli baju baby brape pasang kesemua nye utk newborn ?? Utk pagi dan malam .

21 Các câu trả lời

Saya beli 3 pasang je yg nb.. Yg lain smue 3bln keatas .. Yg 3bln pom xde lar besar sngt so boleh pakai untuk nb.. Gilir2

Sy beli size NB dlm 3 helai je. Yg lain smua 3-6months 5 helai baju onesies 5 helai romper Semuaaaa warna putih😅

NB saya beli dua pasang je. sbb bazir beli bnyk. pkai nya kejap je. the rest saya beli 3-6m. sbb baby cepat membesar

4y trước

Yaa , family saya pun ade ckp mcm tu , baby cepat besar , ape pun , terima kasih atas cadangan 😊

Bli dlm 4 5 psng mcm tu sis .. yg lain bli 3-6bulan cm tu .. bby sy 2 bulan 3-6bulan pun dh xckup lagi dh

Saya beli bj nb 3pasang je. Yang lain semua 0-3m Dan 3-6m. Sebab baby cepat besar

Sy yg nb bli 6psang je,nnty lpas keluar shoping lg .bby cpt membesar sis.

😅😅😅nb sya beli 3 pasang sj. Lebih nya atas 3mnths😅😅😅

Waalaikumussalam. Dalam 8 padang dah cukup sis 🤗

😭 sama lah kita. taktahu nak beli berapa pasang

4y trước

Ha okay tu wak .campur campur pon elok k.. Beli yg newborn sikit pastu campur yg 3 bulan punya..sbb bby cepat besar hihihi..🥰😘

Hrp.list ni dpt mmbntu sis 😉✌

4y trước

Sm2 😉