PERIOD

haii. adakah normal kalau tidak period lepas beranak? bulan nie masuk ke 4 bulan saya belom period. saya give birth bulan Mac. after that period macam biasa tapi tetiba stop masuk bulan Ogos. perut saya selalu cramp and rasa macam nyilu2. saya beranak normal. or adakah perut saya selalu sakit sebab saya time pantang dulu saya tak berpantang sangat sebab tak ada orang jaga.

1 Trả lời

Normal je sis.. Ada yg smpai setahun x period.. Mgkin sbb sis breastfeeding.. Tp yg cramp perut tu cuba sis berurut.

5y trước

saya tak breastfeed baby. tak da air susu. sekejap je adaa.