Perut Cramp

Hi, usia kandungan saya baru 9 minggu, tapi perut saya makin kerap cramp semenjak dah masuk 9 minggu ni. Bawah perut selalu sangat sakit mcm period pain tu. Kadang kalau batuk atau bersin mesti akan sakit sangat sebab dia macam trigger bawah perut tu. Normal ke 😭

1 Trả lời

Sakit sangat tu risau gak. Dah scan ke sis? Kantung dalam rahim kn? Sy ada jumpa pasal sakit bhgian side bawah perut tu. sis tgok ni https://www.instagram.com/reel/CuHT8vJLHYb/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

1y trước

Dah scan, alhamdulillah kantung dalam rahim. Wahh thank you ye sgt bermanfaat sbb before ni tak pernah try apa2 stretching pun