sakit di bahgian perut rasa macam period je

Nak tanye normal ke kalau sakit dekat baby duduk ..kandungan saya nak masuk 16 weeks tapi saya rasa macam sakit datang period gitu..tapi sakit tu tak berpanjangan ..adakah normal?sorry saya first baby #firstbaby #15w4d

1 Trả lời

Normal sis selagi takde bleeding. Baby nak membesar. Kadang2 sy tengah nak masak pun sakit bawah perut. Macam kena cucuk2.

5y trước

Jangan buat kerja berat sangat. Yelah still baru kan even dah 4 bulan. Kalau rasa sakit, rehat kejap. Biasa laa pregnant ni kan macam2 sakitnya 😅