msuk ubat

Hai..baru je tdi Sya d masukkan ubat,mohon doa nya semua.. semoga Allah SWT prmudahkn segala nya aamiin3 ?? ya,masuk ubat ni,apa terus sakit mau brsalin ka?bru bby kli ni,saya kena masukkan ubat.

2 Các câu trả lời

Ikot pada badan jg... sy sekali masuk trus sakit... ade tu smpi 3 kali pun x de sakit lg.. moga dipermudahkn masa bersalin nnt sis..

Lpas masuk ubat akn ambil masa lama jg utk rasa sakit bersalin tu sis... semoga dimudahkn segala nya amiin ..