Indction

Mau tanya ada mommy pernah kena masuk masukkan ubat induce tapi tidak membuka ka? esok kena induce. semoga semua dipermudahkn.

14 Các câu trả lời

2 hari induce masuk ubat dan belon bukaan 1cm je walau dah keluar darah .hari ketiga pukul 11 tau pecah ketuban tapi bukaan baru 3cm tolak lr doktor tolong bukaan 4cm tapi tak ade kontraksi drip masuk air kanan kiri cucuk trus sakit Allah je tau rasa nak meneran tu...tapi lain orang lain pengalaman...tapi bila dh keluar sakit sume hilang sebb dh tngok anak..semoga dipermudahkan

same.. sy 3 kali induce. 1st pil, 2nd belon n last induce ubat n pecahkn ketuban. Still bukaan 2 cm n last2 emergency czer. pengalaman anak first but its ok as long my baby sihat. semoga urusan sis dipermudahkn.

yaa pernahh brmcm2 induce.. last2 hntr pakar ntk czer.. masa tunggu bilik available syukur trus bukaan 8cm tu pun mcm2 induce.. apalg trus teran. brsalin normal juga

sy...17jam tggu jalan bukak..sgala jenis induce dok kasi..sampai la pecahkan ketuban...still xnak bukak..tp alhamdulillah xkena czer..

my friend. at the very last minute, masa tunggu bilik bedah available, tiba2 pecah ketuban sndiri and ada opening. bersalin normal

bersama dengan sumi adalh induce y terbaik... air mani lelaki mampu menjadi ubat induce untuk ibu y gunggu hari...

Sy mcm² induce kena bagi tp bukaan tetap 2cm..kontraksi pn sikit je..last² emrgncy czer😃

Me! After 18hours induced tdak jga buka2 last2 czer...😅

semoga dipermudahkan urusan, puan. ☺️

Semoga dipermudahkan segala urusan