Air Ketuban Kurang

Ade tak kt sini yg brpengalaman mcm sy 37 weeks bacaan ketuban 9.. Pdahal tkde mngalami kbocoran pon.. Yg ad pngalaman boleh share tk situasi masing2? Ade tk tibe2 kena warded ke ape.. Sy ank first jd tk tau sgt..

5 Các câu trả lời

Saye ade pengalaman doktor ckp air ketuban kurang. Mule2 dktor kt kk ckp kurang trus ke hspital utk doktor pakar cek. Bile cek dh ok. Doktor explain bby die akan minum air ketuban tu then die akan kencing balik. So mase di kk mungkim bby saye minum byk sgt. Then bile dh jmpe pakar die dh kencing balik. Hee. Tu yg dktor bgtau saye la. Selainnye, boleh minum air kelapa hari2

5y trước

Owhh.. Air kelapa pon boleh tambahkan air ketuban ea.. Baby mnum air kncing die sndri bahaya tk?

37w6h KK suruh sy ke klinik O&G (taksilap) Di hospital katanye air ketuban kurang . Dtg 8am nombor giliran dh ambil kol 10am baru panggil . Dokter terus scan & seluk dah bukaan 3cm . Hahahaha . Disorong terus ke labour room . Kol 2pm beranak normal . 🐣

5y trước

Xde tande xde leaking

Sy masa ni scan d hospital 2 week sekali sbb air ketumban ada masa kurang ada masa naik ...sy amalkan minum air kelapa dan byk minum air kosong je...skrng dah 37 week masih scan dktr pakar tuk pantau air ketuban ...syukur air ketuban dh normal kembali

5y trước

Air kelapa jg sesuai utk mencuci bayi dlm perut kita ..bila dia lahir badan bayi bersih...

Leaking ke sis.. Da ckup daa37week.. Sy ank second leaking ketuban, cek jln 3cm.xde sakit ke ape.. Tgh mlm bsalin. Huhuu

5y trước

Sy tk de plak bocor air ketuban.. Tkde tnda2 pon.. Tp bbrapa hari lepas scan die kata bacaan ketuban 9..😅

Minum byk air

5y trước

In shaa Allah😊