jatuh

Hai.. Sy preggy 37 weeks..sy nak tanya sikit ni,mana tau berkurang risau d hati. Sy baru terjatuh tadi tapi xdelah pendarahan. Terhentak kuat dekat punggung,ada kesan apa2 tak bagi bayi kat dalam perut. Risau sangat2 ni,sebab ada satu kwn tu pernah terhentak kuat dekat punggung masa nak dekat due. Keluar bby,mulut sumbing. Orang ckp sebab terjaguh hentak kuat dekat punggung.

7 Các câu trả lời

Apa2 sis refer doc..sbb trhentak ni jgn main2 sis..bhya pd bby..nk2 dkt due kan.. ni bila sy bc tringat pula sy ms.arwah nenek sy citer dlu ms dia preggy ank dia ke 6.. jtuh terhentak... Ms lahir meninggal ank dia..sbb tengkorak retak..even perkara brlaku pd zmn dlu...sbb angkt air ..tp tula..better sis g chck...mmg sis xde pape..tkut bby dkt dlm..mg dipemudahkn segalanya .aamiin

Sis I pun sama Jatuh terhentak kat punggung bulan 7..on the spot I gi klinik scan baby sihat.. Den check up pun normal... Baby skrg dah 4bulan sihat. Mulut sumbing selalu sebab kurang mkn acid folic...acid folic ni kena mkn utk perkembangan anak muka sekali... Sis Cuba gi scan dulu.. Hope for best... Be positive and for sure your baby will be healthy.. Jgn risau.

sis cuba scan la jumpa doktor..sbb tkt pape kn..sbb sy dulu prnh jatuh gk..takde pendarahan..alhamdulillah ank keluar sihat je

Tak rasa tu penyebab sumbing. Tapi kalau jatuh ptutnya terus g hospital check.

Kena pergi jumpa doc utk tau...xleh main agk2 sbb dia kat dlm kan

Erm apa2 refer dgn doc laa sis

Refer doktor sis..