Terjatuh tergelincir

Hai ibu2 macam ni sy td t'jatuh tergelincir punggung terhentak kuat jugak tp tk rasa sakit ape pon tp sy risau bahaya tak ye pada kandungan sy skrg hamil 6w + tlong bantu sy ibu2 harap kandungan sy tk apa2 semoga baik2 aja..

4 Các câu trả lời

Pegi check dgn dr. Haritu sy pun terjatuh masa 6w, terus pegi klinik swasta minta dr scan. Alhamdulillah takde pape. Pegi check jgn tangguh.

4y trước

ya sis tq tau 😘..sy dh g chek dh kt klinik swasta , alhamdulillah tkde ape2 skarg hamil 15w5d 😊

Better awak pergi check doc sebab awak jatuh tu hentakan kuat. Semoga awak baik2 saja ya 🤗

4y trước

Alhamdulillah 🥰

jd sekarang mom ok ke? kandungan ok x? sy nk tahu sebb sy tadi terjatuh..

4y trước

sy g scan sb risau doc cakap kandungan sy oky..cume dokter pesan klu ade darah ke ape trus g hospital..skrg kandungan sy dh 15w5d baby aktif sangat 😊

pergi cek

4y trước

sy dh pergi chek doc dh Alhamdulilah baby sy ok tkde ape2 tq tau respons 😘