Pengalaman jatuh tangga kat tempat kerja .

Rasa gelap kejap dunia bila jatuh tangga semalam kat tempat kerja . Tengah turun tangga sambil pegang barang kiri kanan tak perasan kaki ni terlepas 1@2 anak tangga macam tu . Menangis juga lah kaki terseliuh punggung kanan sakit sebab terhentak . Pagi tadi pergi klinik scan alhamdulillah baby okay 😭🤲🏼 bonda dah risau takut dah . Terima kasih adik sebab sihat & kuat 💖😘

Pengalaman jatuh tangga kat tempat kerja .
1 Trả lời

alhamdulilah tkda apa². take care sis ☺️ adik nak jumpa bonda nanti 💞