Keguguran 27/5/2022-5/6/2022

Hai, sy keguguran 27/5/22 and minggu lepas sy test naik 2 line. Dah 3 kali cek naik 2 line. Adakah sy betul2 pregnant? And kalau betul pregnant macam mn nak kira kandungan berapa weeks? Sebab lepas gugur hari tu sy xdatang period lagi cek2 terus naik 2 line. Normal ke lepas gugur xsempat period terus pregnant?

2 Các câu trả lời

lps gugur mmg ada org subur and sng lekat. mcm sye sendiri x dan period, tau2 lekat balik, tpi xde rezeki. gugur 2nd time at 9w. tpi nsht sye please jage diri btol2. sbb rahim kita masih x kuat. elakkan bersama husband sampai habis 1st trimester. jgn bykkn berjalan. jgn buat kerja berat dlu.

2y trước

Ouhhh macam tu. Ok. Thank you!

jaga diri elok2

2y trước

Ouh ok. Thank you so much ❤️