4weeks

Hai sy delay period dalam 5 day then pagi kelmarin buat test naik double line. So kalau ikutkan last period sy kandungan saya dalam 4 weeks. Actually sy bulan 2 haritu keguguran. Boleh bg tips and tanda tanda yang akan sy rasa untuk kandungan 4weeks ni.

4weeks
2 Các câu trả lời

Better sis ke KK confirmkan pregnancy. Itu lg bagus. Nanti blh dapatkan nasihat & supplements utk jaga kandungan kali ni drpd KK. Bertuah sis dpt tau pregnant awal2. Dapat jaga elok2 kali ni.

Atas org sis, ade yg rase alahan, sakit2 badan, sakit breast.. Sis ade rase cmne skrg?