Upt Test Double Line

hi mommiess , sekarang kalau ikut tarikh first day last period haritu 5/6 sampai sekarang tak period lagi . dah 2 kali test naik double line & test yang clear blue digital naik pregnant 3+ , maksud nyaa memang pregnant ke ? pastu kalau pregnant brpa week boleh buka buku pink yee ?

2 Các câu trả lời

kalau ikut tarikh last period tu, 7 minggu usia kandungan kan.. boleh call kk dulu untuk buat appointment. sebab ada kk yang boleh buka buku start 8 minggu . ada yang lambat sikit.. Untuk confirmkan pregnant, positif UPT bermaksud pregnant. Tahniah 🥰 Jadi, kalau ada sebarang masalah bermula selepas UPT yang positif, boleh terus ke hospital tak kira berapa minggu pun..

2mo trước

yee , okayy thankyouuuu

Tahniah, syukur, ikut upt tu hamil. Call dulu klinik berhampiran untuk appointment buku pink. Jika berisiko hamil, bagitau risiko ya contoh, umur dah lanjut; 35 tahun ke atas / ada penyakit kronik / ada sejarah keguguran

2mo trước

Sama