Kuar Cecair Kolustrum - 21 Minggu

Hai, sy bru 5bulan tp da kuar cecair kolustrum. Tkejot tbe2 basah baju. Ade sesape yg kolustrum da keluar? Ptot la asyek saket je nipple.

9 Các câu trả lời

Saya pon dia keluar masa 5 bulan . Skrang dh nk masuk 9 bulan still ade tp xsmpai basah baju mcm mula mula . 🤭

rezeki susu melimpah nanti. saya 22 weeks breast kecik picit bru klua cecair tu 😂

sy pn bru 19 weeks , bila menekan breast mmg ad keluar sikit wrna kuning pekat 😅

Alhamdulillah. Jangan pam tapi kalau sempat tadah boleh simpan dah tu ☺️

Ada sis, setengah orang memang keluar awal, tp cuba nasihatkan doct juga ya

5y trước

Ok terima kasih sis..

Saya 4bulan dh kluwq bnyk jgk klau tdoq mengiring 😅

Samalah macam saya.. Tiba tiba baju basah..

sy 7 bulan xkluar apa2 pun lagi 😁

3y trước

sama la.. xkuar apa pun lg, dh 26mggu😅

bnyk ke sis kluar?

5y trước

sy pn mcm ade jgk ckit..sy biar je..tkut plak..