Haiii semuaa ibu2

Nk tya selalu org pregnant ni, da kuar cecair mcm keputihan ayaq basah dkt spenda dak.. #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

biasa tu sis. orang pregnant memang selalu banyak sikit keputihan. cuma monitor untuk simptom2 UTI.

Keputihan tu sis

11mo trước

In general tak bahaya. Keputihan ni normal. Yang tak normal bila keputihan awak banyak, berbau, bertukar warna, bertukar tekstur. Bila keputihan awak ada salah satu tanda tersebut, kena inform nurse/doktor.