Cecair dari breast. 34 weeks

Saya ada baca, cecair yg kekuningan keluar semasa mngandung tu kolustrum. Adakah itu brmaksud, bila baby keluar nanti kita senang nak keluarkan susu badan? Sebab, selalu sgt dengar kwn2 lepas beranak susah nk keluar susu.. #1stpreganancy

1 Trả lời

lagi cepat susu badan keluar lagi bagus .. cuma rajinkan picit buang susu kekuningan tu 😇 saya 30minggu dah basah baju 😅 susu badan keluar sebelum melahirkan tu tandanya susu badan kita banyak

3y trước

sama²