Pengalaman Bersalin

Hai smua! Blh x ibu2 share pengalaman anda bersalin di hospital gov pd musim covid19 nie? Tq smua #firstbaby #bantusharing #31weeks

3 Các câu trả lời

sya brsalin kt hospital ampang suami tak boleh teman jga.😞dah lah sya dngan baby trpisah😭pandai" lah curi kesempatan untk jumpa suami walau dlm 5 mnit 😁

Saya tahun lepas bersalin di hospital serdang, dlm lr pon suami takboleh teman. Suami dpt naik ward time nak ambik uri and azankan baby sahaja.

sy hr tu bersalin d HPJ 😊 laki x dpt teman 😭