ingin tahu??

hai smua bkal mommy ? , perut korang msa 16w besar ka tidak ? hee . sja tanya yg sdh perna alamasi ? sy first mommy to be ?

26 Các câu trả lời

Saya preggy anak 2nd.perut 20 weeks Pon masih kempis lgi sis.siap boleh tido meniarap lgi.😂Masok 7 bulan baru kembung.tu Pon org Ingatkan 5 bulan.prut kcik

Saya dah 20weeks semua jiran2 tegur perut xnmpk pon.. bila scan girl.. dulu masa anak yg sulung mmg perut besar , kluar2 boy.. ❤️

5y trước

😍❤️

Alhamdulillah 17 week dah nampk sikit dah ketra sebab beli baju seblm ni muat smnggu lepas tu nak pakai kat perut sendat 😄

5y trước

Amin amin amin insyaAllah semoga Allah permudahkan urusan bakal2 mummy semua 😘

Sy pon nk msuk 16 weeks, perut ad la rasa cam buncit, tp sy slalu paka bj bsar, so msih trsorok la.. Hihi

sy masuk 16w..xbesar..buncit sikit heheh...sblm prgnnt 43kg..skrg 46kg..yg pntg baby sihat alhamdulillah..heheh

5y trước

Tak sgt masa ni.. Hehe

Perut tk bsr tpi trkluar skit.. Kne tgk jns bju jgk.. Ade bju sy pkai nmpk, ade bju xnmpk hehe

5y trước

😍

tak. dh msuk 9bulan bru nampak..tu pn kcik je mcm 7bulan😂 tp alhamdulillah bby ok xde pape

5y trước

alhamdulillah yg penting kesihatan bby ☺️

16 w masi kici lgi perut.. Masuk 23 w bru nmpak mcm membesar sikit perut.. First mom jgk😘

5y trước

waa 😍😍

16 minggu tidak besar. Sy mahu masuk 7 bulan baru besar sikit.. first mom to be juga dear.

5y trước

ya , ramai jg cakap anak 1st jarang perut besar awal . 7 / 8 bulan gtu bru besar ☺️

Sy pun masuk 16w skrg, perut ada nmpk benjolan sedikit.. Tpi stil x brp nmpk sgt