Geng mommy to be januari 2024

Hai mommy to be, nk tanya . Siapa geng 17 weeks tapi perut rasa tk besar😅

4 Các câu trả lời

normal. masa 1st pregnancy 28w pun tak nmpk mana. masa 32w baru nmpk sipi2. bila 2nd pregnancy ni 16w pun dh mula nmpk.

sy 17week juga . sama la perut rasa macam xde je 🤣 kadang2 geli hati sendiri aduhai..

Sy pun 17 week, tp baby bum dah nmpak skit.🤭 tp sy sllu pkai baju besar n lbuhkn tdung

10mo trước

Hehe sama. Baru nak biasakan diri dengan bentuk badan yang baru. Sedaya upaya pakai baju besar sikit sbb malu org nampak perut.

17 week masih xnmpak lagi perut tapi bila lepas makn rasa mengah senak..