ingin tahu??

hai smua bkal mommy ? , perut korang msa 16w besar ka tidak ? hee . sja tanya yg sdh perna alamasi ? sy first mommy to be ?

26 Các câu trả lời

Sye nk kte besr tu.. X gak.. Tp blh lah nmpk dh prut buncit n keras.

saya dah 18 week ,tp mcm kompius ni lemak kah sbb ada baby kah 😂

5y trước

😂😂

awk sndri rasa perot awkk makin mmbsr tak? stretch mark keluar jekkan?

5y trước

tdk jg besar , ada lah buncit sikit 😅 . first mom to be insyaAllah .

Sy masa 16w perut x nmpk lg.. Skrng 32 w bru nmpk mcm org hamil..

5y trước

tdkpa sist , yg penting bby kita sihat dlm kandungan 🤗

Tak besar.. skrg 20 weeks pun org x perasan pregnnt lg✌😊

5y trước

Kan.. hihi.. mgkin sy ni jnis muk2 kot.. 😂 berat 74kg .. berat pun x brp nk naik😅... duk main takat tu je..

Dh boncet.. tp g keja pakai baju bsr.. xbrapa nampak

Xbsar pn. Sy masuk 29 weeks bru nmpk. Sbb sy tinggi n kurus

5y trước

mgkn jg ikut saiz badankan mommy 😚

tak..sbb org pun tak perasan yg kita pregnant 😁

5y trước

bgantung pd bentuk badan kita jugak mommy..sy masuk 24w camtu, baru nmpk perotnya..tu pun nmpk buncit sket je..haha..

Saya 16 weeks perut dah besar

5y trước

Tu la jeans semua mmg dah dah x boleh pakai sbb perut besar dah even saya turun berat warded sbb dehydrate perut saya besar baby semua okay😅 mummy turun berat baby membesar dgn sihat doc siap ckp baby lg besar dari umur dia

Perut sy besa je 😆😆😆