Bby 10 Bulan Belum Tumbuh Gigi Normal X

Hai.. Slmt mlm semua.. Sy nk tanya.. Bby sy dh 10 bulan tp still x tumbuh2 gigi. Lpstu kblkgn ni bby xnk mkn sgt.. Dua hari lps ad try bagi die bubur yg x di blend. Die xnk lngsung mkn. Lpstu harini mkn bubur blend semula. Masa tghri mkn abes stat ptg dh xnk makan semula.. Hmm.. Sy buntu.. Nk bagi die mkn ape lagi ye.. Any suggestion?

105 Các câu trả lời

anak saya dh nak msuk 11bulan . tumbuh gigi 4btg . dah start berjalan . cumaa nasi je dia kurangg makan . kdng 2suap je diaa nakk . kita yg risau tkut dia laparr

Anak sy pun blm tumbuh gg dah 10m. Kdg dia tak nak mkn juga jd sy beli makanan brand picnic. Mkn la juga yg ni.. Bg masa betul2 tak nak makan atau travel..

Maybe baby bosan makan bubur,saya suka pelbagai,breakfast lempeng pisang tgh hari bubur nasi,malm pasta gituwww,bagi biskut heinz pun ok kalau dia x nak

anak sy 9bulan ,dah 6 ketul gg ni nak tumbul lagi dua atas dia bawa ....Belum pdi jalan ..

3y trước

𝗒𝖾 𝗌𝗂𝗌 𝗌𝖺𝗆𝖺 𝗃𝗎𝗀𝖺 𝖻𝖺𝗋𝗎 𝗇𝖺𝗄 𝖻𝗅𝗃𝖺𝗋 𝖻𝖾𝗋𝗃𝖺𝗅𝖺𝗇

Hi semua asalammualaikum nak tanya anak sy 10 bulan sejak kebelkngn ni dia punya tantrum tu lain mcm..dia x nk tido tghhari lmgsung normal ke ye ..

Anak sy 10b19h masih belum tumbuh gigi. Tengah gigih belajar imbangkan badan utk berdiri di kaki sendiri..hehehe.. dont worrie sis..itu normal.

Baby sy 10bln bru tumbuh gigi.. Normal jer lambat tumbuh... Sblm tumbuh gigi tu, ank sy kurang .. Mkn sikit Sgt.. Tanda kot.. Sy bgi susu jela

3y trước

Sekarang semua mknn dh mkn.. Kalau doktor tahu mkn apa, cnform kne mrh😆

Mungkin dia nak makan makanan lain.. macam anak saya kalau tgh hari makan bubur, untuk makan ptg dia dah tak mau makan benda yg sama

Ank sy 1y1m bru tumbuh gg prtma tu pun sebatang gigi. Skrg 1y7m dh ada 8btg gg. Hihi. Normal je sis. Lain bby lain tumbesaran dia.

Normal sis.Julat pertumbuhan gigi 11bulan +-5bulan..anak sy 10bulan baru je nampak bayang2 gigi..mungkin smggu dua lg akan tumbuh