Barangan Baby

Hai. Siapa sini dah 5 bulan pregnant? Ada yang dah beli barang baby ke? Boleh tau tak, uolls beli apa yang penting dahulu? #firstbaby

56 Các câu trả lời

Saya beli sikit2 sis..sekali beli nnti mesti terasa duit byk kluar..beli sikit2 tak terasa..saya pun 5 months dh start beli online..hehe..set tilam baby dgn almari baju baby..dh hbis pkp nnti baru beli baju2 sebab klau beli online tkut kain tk sedap pkai..🥰

4y trước

Sis beli almari baju baby di mana??boleh bagi sy link nya x??tq