Twin Tak Jadi

Hai semue... sy nk share pgalaman. First preggy cek upt so pekat warnenye pdahal baru lambat priod dlm 3,4 hari so bile scan wahhh ade 2 kantug makne twin sebab 2 UPT pekat betul ? tp dlm 8 minggu de bleedig cume x bnyaklah doc ckap normal n scan masih 2 kantug.. lepas 2 mase 9 minggu kene demam agak panas 38.5 °c,tekanan darah rendah sgat2 smpai kene drip n bile scan kantug masih 2 tp cume 1 kantug de bb n de degup jantug.. n scan lg kantug tggal 1 je ?.. so hope y 1 ni dpat brtahan dgan smpurne.. Doc cakap keadaan sy lemah n bb sy pun blawan tuk hidup so salah 1 kalah tggal 1.. doakan sy n bb slamat hingga bsalin ye ?

Twin Tak Jadi
27 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan utk sis.. sis sihat & baby sihat❤❤

in sha Allah smoga smua slmat n dipermudahkan yer sis

Semoga dipermudahkan ya. Byk2 berdoa insyaAllah semua okay

4y trước

Aamiin... Alhamdulillah 1 bb bertahan dh tuggu mase je nk kluar,post ni post lame ☺

Semoga dipermudahkan .. Semangat ye sis kuat tau..

Semoga selamat ibu n anak .. semoga dpmudahkan sis

Semoga dipermudahkan sis, in sya allah ☺️

Mudah2an dpt twin. Doakan saya jugak sis ya

4y trước

Smoga ape y d hajati trmakbul.. ni post lame skarang tgah tuggu time je bb nk kluar 🤭 tp memag bukan rezeki sy dapat twin.. 1 je brtahan..

Smoga dpermudahkn sgala urusan 😊

Semoga dipermudahkan segalanye..

smoga dipermudahkan yer mummy.m