Assalamualaikum.. sy kalau ikutkan tarikh period dh 8weeks..tp scan bru ni kantug mcm 5week mcm tu..

normal x ye?

2 Các câu trả lời

Waalaikumsalam.Tahniah sis..klu ikut tarikh period,biasa akan berbeza dgn tarikh scan.lps detain scan bru tau jangkaan sebenar..itu pn jangkaan.semuanya rahsia Allah kn.mungkin ovulate/waktu subur sis lambat.klu dh buka buku pink ada dua tarikh nurse akan bg LMP dn EDD..satu tarikh ikut tarikh period dn satu g tarikh ikut detail scan..harap menjawap soalan.moga dipermudah segala urusan.

1y trước

aamiin..in shaa allah.. terima ksih ya

period tiap bulan datang x? cycle berapa hari?

1y trước

tu lah..harap2 mcm tu la.. doakn sy ye