Kalau dah ada kantung mksodnya dah ada n lekat ka?

2 hari buat upt . dua hari jgk naik double line . last period 1/7 . upt nih 4 n 5/8 . p scan nk double confirm utk vaksin dose kedua . dah ada kantung tp cuma tk brpa nmpk lagi . tp bila pergi tmpt vaksin jumpa doc . dorg suruh mai lg dlm masa 14mgu . bila sy tanya kat doc tu dh ada ka? dia kata dah adaa . so next appoinmnt sy 2/9 nanti cek scan skli lg .

Kalau dah ada kantung mksodnya dah ada n lekat ka?
2 Các câu trả lời

Awal lagi waktu, tu, saya rasa skrg mesti sis dah banyak minggu,

confirm la tu